MIDTERM EXAM - The UOS Times
The UOS Times
Opinion
MIDTERM EXAM
Cho Si-hyung  |  sudamak@hanmail.net
폰트키우기 폰트줄이기 프린트하기 메일보내기 신고하기
[0호] 승인 2007.05.07  
트위터 페이스북 네이버 구글
Do the English quiz as if you are taking an exam. Are you ready?

1. Pigeons live in pairs, and the mates are very fond
of each other. If one of a pair should die, the other will not eat for days, and may even die of grief.
① died ② will die ③ would die ④ were to die ⑤ die

*Find the number that should be corrected.(2~4)
2. ① In the years before school, children
② spend their time at home
③ playing with toys, looking at picture books, and
④ to play games with others. These activities
⑤ were regarded as pleasant pastimes.

3. ① A : You do look nice today. B : Thank you.
② A : What would you do if you were a boy?
B : I’d be nice to girls.
③ A : Does Mi-na like music?
B : Yes, and she has a beautiful voice.
④ A : Is the woman a doctor?
B : Yes, but she talks as if she were a doctor.

4. ① She spends a lot of money on clothes.
② I have plenty of time to study for the exam.
③ My Dad has been reading plenty of books.
④ Today women have a great deal of job chances.

5. Kate is interested ( ) music.

① in ② to ③ up ④ over ⑤ from

6. After they got married, they decided ( ) in Rome.
① settle ② being settlers
③ to settle ④ to be settled

7. My brother and I go to the same school.
① We ② You ③ They ④ Those ⑤ He

8. Ice cream is probably begun in Italy. At first, snow and fruit juices were mixed together to form a water-based ice. When cream and milk were used instead of water, ice cream came into being. It soon became well known in France and England. The knowledge of how making it was brought to America early by people on sailing ships.
① make it ② to make it ③ making it how
④ how to make it ⑤ how to making it

9. A: Do you know anyone in Seoul?
B: No, but I’ll make friends once _______.

① I’ll be settled ② I’m settled
③ I had settled ④ I’ve been settled

10. A: My doctor told me I’m too fat.
B: Did you agree ________.

① to try to diet ② try to diet
③ trying to diet ④ to try diet



These questions are from English tests of Korean middle school, high school, and university.
You can compare your points with the chart.

▶ 9~10: You will be able to perfectly understand The Seoul Times.
▶ 7~8: You are a student who was wide awake during the afternoon class.
▶ ~6: You should read The Seoul Times, then you will be good at English.

1.⑤ 2.④ 3.④ 4.④ 5.① 6.③ 7.① 8.④ 9.② 10.①
< 저작권자 © The UOS Times 무단전재 및 재배포금지 >
Cho Si-hyung의 다른기사 보기  
폰트키우기 폰트줄이기 프린트하기 메일보내기 신고하기
트위터 페이스북 네이버 구글 뒤로가기 위로가기
이 기사에 대한 댓글 이야기 (0)
자동등록방지용 코드를 입력하세요!   
확인
- 200자까지 쓰실 수 있습니다. (현재 0 byte / 최대 400byte)
- 욕설등 인신공격성 글은 삭제 합니다. [운영원칙]
이 기사에 대한 댓글 이야기 (0)
Best News
1
Members of Multicultural Families, Are They Koreans?
2
Hacking Alert_ Is Your Device Safe?
3
Hi! Green Seoul
4
K-POP Hits the Europe
5
Their Stories Must Not Be Forgotten
6
Hackers are not `the Heck`Any More
7
Quarrelsome Daddy
8
A Warm Gift for Your Christmas
9
Are You Really Familiar with 'Spec'?
10
The TRUTH, Dokdo is Korean Territory,
신문사소개기사제보광고문의불편신고개인정보취급방침청소년보호정책이메일무단수집거부
02504 서울특별시 동대문구 서울시립대로 163 미디어관 3층 영자신문사
전화 : 02-6490-2496 | 발행인 : 원윤희 | 편집인 겸 주간 : 장경원 | 편집장 : 신정호 | 청소년보호책임자 : 김대환
Copyright © 2012 The UOS Times. All rights reserved. mail to webmaster@uos.ac.kr